FAQ

Dat is een goede vraag, die wij vaak krijgen. Heel veel studenten die een cursus volgen bij Sophistès, slagen voor het tentamen. Dat komt omdat wij onze samenvattingen zo inrichten dat je precies die stof oefent waar je tijdens het tentamen om gevraagd wordt. Zorg er dus vooral voor dat je heel goed snapt wat de tentamenopdrachten inhouden. Want als je de tentamenopdrachten kunt maken, dan kun je dat natuurlijk ook tijdens je tentamen. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat jij je tentamen haalt. Maar om je met Sophistès voor te bereiden om je tentamen maakt de kans op een voldoende uiterst groot!

Jazeker. Een samenvatting blijft te koop. Bestel hem dus gerust als je ziet dat je moet herkansen, maar je kunt je tentamen natuurlijk ook in één keer halen!

Als je een papieren samenvatting hebt besteld, komt deze zo snel mogelijk jouw kant op. Heb je een digitale samenvatting besteld? Dan vind je deze in je account onder “Samenvattingen bekijken”

Onze samenvatting wordt ieder jaar onder de loep genomen om eventuele veranderingen in het curriculum op tijd in de samenvatting te verwerken. Mocht je toch een fout hebben ontdekt, of denken dat je een fout hebt ontdekt, kun je een mail sturen door hier te klikken.

Nee, dat hoeft niet. Als je een cursus volgt, dan krijg je altijd een gratis samenvatting. Aan de hand van die samenvatting gaan we namelijk samen met jou door alle stof heen. Als je dus van plan bent een cursus te bestellen, dan hoef je geen bestelling voor een samenvatting te plaatsen bij Sophistès Summaries, maar ga je naar deze website.

Een digitale samenvatting is een digitaal bestand dat in te zien is via je Sophistès Summaries account. Om copyright-schending tegen te gaan, omdat we het materiaal van onze samenvatters natuurlijk goed willen beschermen, hebben we besloten dit soort bestanden niet voor Downloads open te stellen. 

Winkelwagen