Sophistès Summaries is het onderdeel van Sophistès dat verantwoordelijk is voor de samenvattingen. Aan de hand van deze samenvattingen kun je als student zelf aan de slag met alle belangrijke tentamenstof, of volg je een cursus waarin deze stof samen met jou wordt doorgenomen.

Hoe werkt het bij Sophistès?

Wij zijn een bijlesorganisatie die sinds 2017 actief is op onder andere de Vrije Universiteit Amsterdam en andere landelijke universiteiten. Wij helpen jou op een prettige manier voorbereiden voor het tentamen. We werken aan de hand van een intuïtieve samenvatting waarin de belangrijke theorie en tentamenopdrachten zijn opgenomen. Door deze samen met je docent door te lopen, ben je in een zeer korte tijd klaargestoomd voor het tentamen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen tempo voor het tentamen te leren. Dat doe je door een losse samenvatting bij ons te kopen.

Wat kan Sophistès voor mij betekenen?

Natuurlijk helpen we jou graag op weg met je studie. Dat staat bij ons voorop. Als je moeite hebt met een vak, kun je bij ons terecht voor de bijles cursussen of samenvattingen. Maar ook als je juist geen moeite hebt met je studie kunnen we je helpen. We zijn immers altijd op zoek naar slimme studenten die voor ons zelfstandig een cursus willen verzorgen, aan de hand van ons cursusmateriaal natuurlijk. Heb jij een vak met een mooi cijfer afgesloten? Laten we in dat geval een keer kennismaken. Wil je in contact komen? Ga dan naar de contactpagina

Winkelwagen